Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Ομολογώ έν Βάπτισμα εις άφεσιν αμαρτιών......

Νομίζω το έχω ξαναπεί....θα γίνω νονά. Τι σημαίνει αυτό? Κατ'εμέ οτι θα συμμετάσχω σ'ενα μυστήριο της Χριστιανικής θρησκείας. Κατά τον παππά οτι θα μπεί στή τσέπη του ένα, όχι και τόσο ευκαταφρόνητο ποσουδάκι....!!!
Αλλά ας τα πάρω απ'την αρχή.
-Εχουμε ένα μικρό εκκλησάκι, κάπου στην ευρύτερη περιοχή της Παλλήνης, πέτρινο, μέσα σε μια μικρή αυλή, σχεδόν στο πουθενά.
-Εχουμε έναν παππά, ο οποίος δείχνει οτι τηρεί απόλυτα τις χριστιανικές παραδόσεις...!! (απαγορεύονται στολισμοί-απαγορεύονται οι μουσικές και οι φανφάρες-ο σταυρός να είναι απλός και οι ενδυμασίες να είναι λιτές-ακόμα και τα χρώματα σε ρούχα του παιδιού και οι λαμπάδες όχι κραυγαλέα.!!!) Τρέχει λοιπόν η νονά (η οποία και συμφωνεί μ'όλα αυτά...οχι βέβαια λόγω θρησκευτικής κατάνυξης..αλλά λόγω ιδεολογίας..) να βρεί ότι πιό απλό και όμορφο για τη μεγάλη ημέρα.
-Λόγω του ότι το εκκλησάκι είναι μιά σταλιά, το μυστήριο θα γίνει στον περίβολο και θα στηθεί κι ένας μπουφές, για να τσιμπήσουν κάτι οι καλεσμένοι, μιά και δεν θα γίνει τραπέζι μετά.....
........ως εδώ ολα καλά και σωστά........ ΑΛΛΑ έχουμε το πρόβλημα οτι ο παππάς μας βγήκε λίγο κυκλοθυμικός..!!! Αποφάσισε πως με €50,00 στην τσέπη του, όλο και κάτι θα μπορούμε να στολίσουμε....αν θέλουμε..!! και αφού το βαφτίσι θα γίνει εκτός ναού...και θα υπάρξει και catering (όπου θα μπαγλαρώσει κι αυτός διότι είναι και η τελευταία βάπτιση της ημέρας..) πρέπει να δώσουμε και € 200,00 (!!) πρός ενοικίαση του προαύλιου χώρου...(στην τσέπη του πάντα)...!!! Αν ξέρω καλά μία φίλη μου δίνει €200,00 για μια γκαρσονιέρα ΤΟ ΜΗΝΑ..!!!!!!!!!!!! Αλλά έχουμε και την κουμπάρα....ε...αυτή να δώσει ότι θέλει-για τον ναό- αλλά οχι και κάτω απο €100,00....(μη πέσουμε στην ξεφτίλα, βρέ αδελφέ...)!!!!!!!!!!
Φυσικά, δε χρειάζεται να τονίσω οτι ο μισθός του, ως Δημοσίου υπαλλήλου πέφτει κανονικά...απλώς για να τον καταλάβετε κι εσείς, θα τονίσω οτι το μισθολόγιό του έχει πέσει λίγο (του κακομοίρη...αμέσως να τον κατηγορήσετε...πααα παααα...) λόγω κρίσης...βεβαίως- βεβαίως..!!
Προς το παρόν, παραθέτω τα στοιχεία.....η εξιχνίαση του "εγκλήματος" θα γίνει μετά το πέρας του.....κατα τον παππά...μυστηρίου..!!!!
Αμήν..!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger