Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

ΕΛΕΟΣ..........!!!!!

ΕΛΕΟΣ.....το ακούω και δεν το πιστεύω...!!!
Χθές κάποιοι συγκεντρωμένοι στο Σύνταγμα, μούτζωναν, έβριζαν και πετούσαν μπουκαλάκια με νερό στους βουλευτές που έβγαιναν απ' τη βουλή. Σήμερα, βγήκαν αρκετοί απ' αυτους τους "κακόμοιρους" βουλευτές, στα κανάλια κ φώναζαν- αγανακτισμένοι για τον (έλεος Ελληνες....)  προπυλακισμό τους απ' τους πολίτες και δήλωναν απερίφραστα οτι αγανάκτησαν απ' την αντιδημοκρατική συμπεριφορά των ανθρώπων....!!!

Ξέρετε...αυτών των ανθρώπων που τους έφαγαν τα λεφτάκια τους...αυτών των ανθρώπων που τους παίρνουν και τα σώβρακα....αυτων, που φροντίζουν να τους υποβιβάσουν σε Gastarbeiter μέσα στη χώρα τους...αυτών που, σε λίγο καιρό, για να πάνε μέχρι τη Τζιά, θα θέλουν διαβατήριο..που θα μπαίνουν στα λιμάνια των νησιών μας κ Τούρκοι αγοραστές θα τους διώχνουν διότι καταπάτησαν Τούρκικο έδαφος...!!! Ναι..γι'αυτούς λέω, που τα παιδιά τους θα εργάζονται, πλέον, εθελοντικά και - άντε βρε - θα τους δίνουν και 590,00 ευροπουλάκια για να παίρνουν καραμέλλες (μη κλαίνε τα τσαμένα...!) και στο τέλος του χρόνου, θα τους τα ξαναπαίρνουν (μη μαθαίνουν και στον πλούτο..!! ) Κι εμείς οι αχάριστοι τους πετάμε το νεράκι...και χάνουμε και1,50€ απ'τον μισθό μας..(οι σπάταλοι...)

ΕΛΕΟΣ αδέλφια....!!! Σε λίγο θα μας πετάνε χορταράκι, στο Σύνταγμα, να βοσκήσουμε (τόσες ώρες ορθοστασία..) και θα βάλουν γιγαντο-οθόνες για να παρακολουθούμε ζωντανά τις υπογραφές που μας ξεπουλάνε..!!

ΕΛΕΟΣ.....!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger